Afdrukken

haarborstels

 

Je haar borstelen is niet alleen noodzakelijk, maar ook nuttig. Je maakt niet alleen je haar schoon, maar stimuleert tevens de hoofdhuid waardoor er een betere doorbloeding ontstaat. Maar welk exemplaar kun je dan het beste gebruiken? Er zijn zoveel verschillende soorten te vinden in allerhande vormen, maten en materialen.

Toch heeft ieder type zo z'n eigen kenmerken, waardoor ze geschikt zijn bij het creëren van een specifiek kapsel. We laten alvast een aantal soorten de revue passeren, zodat je altijd beschikt over de juiste borstel.

 

sculptingbrush

Volume


De Sculpting brush is één van de borstels die volume geeft aan je haren. Deze kun je het beste gebruiken voor kortere kapsels. Daarnaast zijn ze geschikt om rondingen in het haar te maken.

 

 

 

 

 

paddle brushGlad

De platte, paddle borstel wordt het meest gebruikt voor het glad maken van je haar. Ideaal voor een vlakke coupe en te gebruiken bij half of lang haar.

 

 

 

 

borstel5Kort

De ovale borstel is geschikt voor het modeleren van een korte coupe.

 

 

 

 

 

 

 

round-hair-brushStyling

Ronde borstels heb je in allerlei verschillende soorten en maken, waarbij met name de grote van de ronding varieert. Met de kleine variant kun je bijvoorbeeld krullen creëren. De grotere borstels zorgen dan weer voor glanzend en glad haar.

 

 

 

 

 

 

massagebrushMassage

Een borstel met kleine knopjes aan het uiteinde is onder andere heerlijk voor een hoofdmassage.

 

 

 

 

 

rondeborstelsTextuur

Thermische borstels kun je samen met de föhn gebruiken. Ook deze heb je in verschillende vormen, waarbij je de ronde gebruikt voor krullen en de platte voor glad haar.