1 2 3 4 5

Maak hier uw afspraak

 

Klik hier om meteen uw afspraak vast te leggen.

 

afspraak

Onze openingsuren

 

maandag   gesloten  
dinsdag   9.00 - 12.00   13.00 - 18.00
woensdag   9.00 - 12.00   13.00 - 18.00
donderdag   9.00 - 12.00   13.00 - 20.00
  laatavonddienst !
vrijdag   9.00 - 12.00   13.00 - 18.00
zaterdag   8.00 - 12.00   13.00 - 16.00
zondag   gesloten

Contact

Haute Coiffure Look
Stationsstraat 60
9190 Stekene (Kemzeke)
tel 03 789 27 77
info@lookhairbeauty.be

trendy creaties

 

Het straatbeeld wordt het komende seizoen grotendeels bepaald door kortere haarlengtes, zachte en verrassende vormen en lichte kleurschakeringen. De styling is hierbij heel divers. Zo zie je naast chique, gladde kapsels, ook stoere en nonchalantere looks – en dat allemaal dezelfde coupe. Hoe dat mogelijk is? Het haar wordt in duidelijke lijnen en met veel vakmanschap geknipt. Dit maakt het makkelijk om met verschillende stylingproducten een totaal andere look te creëren.

Ga je voor puur natuur, dan valt het haar ook precies zoals het geknipt is. Zelfs de basislook kan al heel verrassend zijn! Dit seizoen zie je namelijk veel gewaagde vormen, als rondingen en V-vormen.

 

stylinglab

Spraywax, clay, creamgel, ... . Het aanbod aan stylingproducten is enorm en lijkt wel iedere dag te groeien! Dat is mooi, want dat betekent dat er altijd een product is waarmee je precies de look creëert die jij wilt. Maar wat is nu precies wat?
In dit stylinglab brengen we alles weer even terug naar de basis. In grote lijnen kan je stylingproducten indelen in vijf hoofdgroepen:

 • Vloeibare versteviging
 • Mousse (schuimversteviging)
 • Gel/gelcream
 • Wax/clay
 • Fixing sprays

Sta jij wel eens voor het shampooschap en heb je geen idee wat je moet kiezen? Natuurlijk is je kapper hét adres voor een persoonlijk advies en de beste producten. We helpen je vast op weg. Een overzicht:

 • Iedere-dag-shampoo. Zachte shampoo voor milde reiniging.
 • Verzorgende shampoo voor beschadigd haar. Zeer milde shampoo, vaak op basis van proteïnen en/of plantaardige werkstoffen. Is je haar duf en futloos en valt het uit? Raadpleeg dan echt je kapper.
 • Shampoo voor gekleurd haar. Met kleurpigmenten die zich aan het haar hechten en zo de kleur versterken en langer mooi houden. Deze shampoos hebben vaak ook een UV-filter die het haar beschermen tegen vervagen door de zon.
 • Shampoos voor fijn haar. Deze bevatten veelal verdikkende en lift-up bestanddelen waardoor je haar meer volume krijgt en voller oogt.
 • Shampoos voor vet haar. Hierin zijn bestanddelen verwerkt die de overactieve talgproductie (de oorzaak) reguleren.
 • Anti-roos shampoos. Met stoffen die niet alleen vuil verwijderen, maar ook de loszittende schilfertjes. Ze bevatten tevens bestanddelen die de groei van bepaalde schimmels en bacteriën (de oorzaak) remmen.
 • Kindershampoos. Hier zitten mildere reinigingsbestandelen, waardoor de shampoo minder prikt. Ze schuimen hierdoor meestal ook wat minder.

stralend gekl haarMisschien denk je bij het lezen van dit kopje dat dat een utopie is. Na een kappersbezoek ziet een nieuwe look er inderdaad stralend uit, maar na een tijdje oogt je haarkleur vervaagd en dof. Wij hebben een aantal tips voor je verzameld, zodat je langer kunt genieten van je nieuwe kleur.Vraag ernaar bij uw volgend bezoek!

 

Stuur ons een bericht!

E-mail:
Onderwerp:
Bericht:
Anti-spam beveiligingsvraag: Geef hierna ons huisnummer in:

Maak kennis met Hair en Beauty Look